HoldbeskrivelserForældre-barn:
Holdet er for forældre og børn(1-3 år). Vi skal synge, rime, hoppe og kravle rundt på alle redskaberne. En hyggetime med fuld knald på. Vi ses....
 
Spirerne:
Her på holdet vil vi lege, hoppe, danse og springe. Vi vil veksle imellem det stille og det vilde, og naturligvis også have en redskabsbane. Holdet er for de 3-4½ årige børn, som gerne vil prøve at komme til gymnastik uden mor og far. Kom og vær med til en ny sjov sæson.
 
Filurerne:
Er du er en frisk dreng eller pige på 4½ - 6år og kunne du tænke dig at lege sjove lege, hoppe i trampolin, lave vejrmøller og andre seje spring, så kom og vær med på vores gymnastikhold! Der er fart på, og der er plads til alle – både dig, der ikke har gået til gymnastik før, og dig der allerede kan nogle af springene, men gerne vil lære nye. Vi glæder os til at se dig!
 
Springlopperne:
Hvis lattermusklerne trænger til at blive rørt samtidig med sjov gymnastik, så er dette holdet for alle drenge og piger fra 0. – 3. Klasse. Vi leger, springer, tonser og tumler og oplever glæden ved at bruge kroppen og være i bevægelse. Gymnastikken leges ind i kroppen og virkningen vil være glade børn. Som afslutning på sæsonen laver vi 3 opvisninger i henholdsvis Askov/Malt, Skrave og Vejen. Kursus 1 elever er elever fra 10. klasses gymnastiklinje fra Skibelund Gymnastik– & Idrætsefterskole.
 
SAM-Holdet 4-7. klasse
Alle drenge og piger, som går i 4. – 7. klasse, og som er friske på en masse gymnastik, sjov og spas er velkommen på SAM-Holdet. Vi laver både små rytmiske serier og springer en hel masse og har det sjovt sammen samtidigt.
SAM-Holdet er et samarbejde mellem Skrave Ungdoms- og Idrætsforening og Askov- Malt Ungdoms- og Idrætsforening. Holdet laver derfor opvisning til begge foreningers lokalopvisning samt i Vejen og Rødding.
 
Sjov Motion:
I år skal vi selvfølgelig også være med på noderne og snuse til zumba. Der vil indgå sekvenser med dette i opvarmningen. Derudover vil der også blive fokuseret på styrkektræning for ryg, mave, baller, lår og arme. Vel mødt til 1½ time med sved på panden... 

Step:
Step er en sjov form for aerobic og som giver en super god kondition og er styrkende for hele kroppen, især for lår og baller. Step foregår på en stepbænk hvor grundtrinene er at gå op og ned på stepbænken. Trinene sættes herefter sammen i små serier. Alle kan deltage og du kommer til at svede så husk drikkedunk. Vi ses.
Askov-Malt Ungdoms- & Idrætsforening | Maltvej 84 Askov | 6600 Vejen Cvr/se nr. 13193436